Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0229-264650
  • info@burgerconsultancy.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. Deze lening is hierdoor zeer geschikt om te gebruiken voor de aanschaf van goederen met een beperkte levensduur. De looptijd kan dan worden aangepast aan de levensduur van de aanschaf.

Energie besparende maatregelen financiering is op dit moment de meest voorkomende financiering voor een verbouwing aan de woning en voor het verkrijgen van energie besparendenmaatregelen voor het aankopen van zonnepannelen of andere duurzaamheidsleningen.

Wij bieden de mogelijkheid om fiancieringen aan te bieden van o.a: Defam, Nationale Nederlanden, Interbank, Freo en ING maar wij geven ook advies en ondersteuning voor aanvragen bij het stimuleringsfonds en SVN.

De Persoonlijke Lening is geschikt voor:

  • klanten die op zoek zijn naar zekerheid: een vaste looptijd en een vaste rente.
  • klanten die minimaal 21 en maximaal 73 jaar oud zijn.
  • klanten die een vast leendoel hebben.

 

De Persoonlijke Lening is minder geschikt voor:

  • klanten met een terugkerende geldbehoefte.

 

Voordelen Persoonlijke Lening

Met de Persoonlijke Lening  leent u tegen een vaste rente voor een vaste looptijd. U weet precies welk bedrag u leent, welk maandbedrag u betaalt en wanneer de lening is afgelost. Extra vervroegd aflossen is boetevrij. Lekker duidelijk en helder, zonder verrassingen. 

 

Nadelen Persoonlijke lening

Met de Persoonlijke Lening kunt u afgeloste bedragen niet opnieuw opnemen. Alles is van tevoren afgesproken. Wilt u een flexibele lening voor extra financiële ruimte? Dan is een Doorlopend Krediet wellicht geschikter voor u.

 

Kenmerken Persoonlijke Lening

Het is belangrijk om eerst informatie over een Persoonlijke Lening te krijgen voordat u deze financiering aanvraagt. Hiervoor kunt u bij uw financieel adviseur terecht. Met een Persoonlijke Lening leent u een vast geldbedrag. Het maandbedrag van een Persoonlijke Lening bestaat uit een vaste rente en aflossing om de lening terug te betalen. Bij een Persoonlijke Lening spreekt u het volgende af:

De hoogte van het leenbedrag. Wij lenen bedragen uit tussen € 2500 en € 75.000. Hoeveel u bij ons kunt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie.

Het maandbedrag (opgebouwd uit aflossing en rente).

De looptijd van de lening. U moet de Persoonlijke Lening helemaal terugbetalen voordat u 74 jaar wordt.