Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0229-264650
  • info@burgerconsultancy.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Financieringen bij Burger Consultancy,

Waar kan ik voor lenen?

Soms hebt u extra geld nodig. Bijvoorbeeld omdat u even krap bij kas zit of omdat u een grote aanschaf wilt doen. U kunt dat geld sparen, maar geld lenen is ook een optie. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden.

Verschillende leendoelen
Bij ons kunt u terecht voor een lening voor verschillende leendoelen. Wilt u binnenkort gaan verbouwen, hebt u een restschuld, staat er een eenmalige grote aanschaf op stapel of komt u voor onverwachte kosten te staan? Dan kan een lening een goede oplossing zijn.

Hier bent u ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een autofinanciering, motorfinanciering, bootfinanciering of caravanfinanciering.

Energie besparende maatregelen financiering is op dit moment de meest voorkomende fianciering voor het verkrijgen van energie besparendenmaatregelen voor het aankopen van zonnepannelen of andere duurzaamheidsleningen.

Restschuld financiering wordt ook via ons kantoor ondersteund maar dit is gebasseerd op maatwerk en vrij complex. daarbij zijn er bepaalde voorwaarden en richtlijnen om hiervoor in aanmerking te komen.

En staat u wel eens rood bij uw bank?
Maakt u veel gebruik van uw creditcard of hebt u een postorderkrediet? Dan kan het wel eens zinvol blijken om deze leningen over te sluiten naar één nieuwe lening .

Wie weet, kunt u zelfs besparen op uw maandlasten. Het is belangrijk dat u de looptijd van de lening afstemt op de gebruiksduur van uw leendoel. Wilt u bijvoorbeeld geld lenen om een auto te kopen, zorg er dan voor dat de lening is afgelost voordat u de auto weer wilt verkopen.

Wij bieden de mogelijkheid om fiancieringen aan te bieden van o.a: Defam, Nationale Nederlanden, Interbank, Freo en ING maar ook voor ondersteuning voor aanvragen bij het stimuleringsfonds en SVN.